Enehall Pensionat

Anrika Enehall Pensionat har funnits sen 1924 och erbjuder en personlig logi i hemtrevlig miljö, bara 500 meter från havet och Malens Havsbad. Samtliga rum har trägolv och eget badrum med dusch. En del rum har balkong eller uteplats. Fråga innan du bokar om du har särskilda önskemål! I alla rum finns TV och gratis WiFi. Pensionatet består av 35 dubbelrum och 5 enkelrum.

Koppla av med god mat och natursköna omgivningar. Njut av en stund i bastun och slå dig sedan ner i den vackra trädgården som ligger strax intill Skåneleden. Härifrån kan man åka på dagsutflykter till alla delar av Bjärehalvön och Hallands Väderö. Cykel går att hyra på pensionatet.

Varje morgon serveras det en god klassisk svensk frukost gjord på lokala råvaror. Njut av nygräddade limpor och frallor, fil, flingor, hemlagad marmelad och närproducerade bär. Pensionatet erbjuder också lunch och en 3-rättersmiddag i restaurangen.

Båstad järnvägsstation ligger ca 3,6 km från hotellet. Till Båstad Golfklubb är det 10 minuters bilresa. Letar du efter trevligt och avskilt boende i Båstad är det här ett utmärkt val. Ett dubbelrum med WC/dusch på Enehall Pensionat kostar från 1260 kr. Då ingår frukost. Enkelrum kostar 1025 kr. Tänk på att priserna kan variera under Swedish Open-säsongen.