Pensionat Neptun

På Pensionat Neptun är det självhushåll som gäller. Pensionatet ligger 300 meter bort från Båstad strand. Gratis parkering finns tillgänglig i närheten. Det här är ett enkelt och hemtrevligt boende med ljusa rum, trägolv och en klassisk mysig inredning. Pensionatet har varit verksamt sen början av 1900-talet så det här är ett boende med tidiga anor. När vädret tillåter kan du slå dig ner i den vackra trädgården och grilla. Det finns även cyklar att hyra. Båstads järnvägsstation ligger bara 10 minuters promenad från pensionatet. Med bil tar det bara några minuter att åka till Båstad Golfklubb eller Äpplegårdens Golfklubb.

Det går bra att semestra med lurviga små vänner på Pensionat Neptun. Husdjur är mer än välkomna mot en avgift på 100 kr. Välj mellan två olika kategorier av enkelrum, dubbelrum, trebäddsrum och fyrbäddsrum med eller utan dusch och toalett. Kontakta personalen på hotellet innan du bokar. I vissa rum får du hyra lakan eller ta med egna. Pensionatrummen tillhör den högre kategorin och där ingår lakan samt egen dusch och toalett.

Stig upp tidigt för att njuta av pensionatets populära frukostbuffé med nybakat bröd, egen musli, ägg från egna höns och nygräddade våfflor. Frukosten kan ätas i pensionatet eller på den fina glasverandan. Fast pris gäller för de olika rumskategorierna på Pensionat Neptun, från 795 kr inklusive frukost i enkelrum och 1250 kr i dubbelrum.