Kvinnaböske krog och hotell

Vill du bo mysigt och rustikt under din vistelse i Båstad ska du boka rum på Kvinnaböske krog och hotell! Hotellet, som har halmtak, bjuder på äkta gourmetmat, ett härligt utomhusbad och kostnadsfri privat parkering. De personligt inredda rummen är nyrenoverade och har eget badrum med dusch. Gratis WiFi finns i alla rum. Ett av rummen på markplanet är anpassat för funktionshindrade.

Kvinnaböske hotell är beläget mitt på Bjärehalvön, ca 10 minuters bilresa från Ängelsbäcksstrand. Här kan du hyra cykel helt utan kostnad och ridning går också att ordna. Ta en ridtur runt Hallandsåsen eller längs stranden. Hotellets fina läge inbjuder till ett aktivt friluftsliv i natursköna omgivningar.

Varje morgon serveras en stor härlig frukost i krogen. Här kan man också boka lunch och middag med lokalproducerade råvaror och en gedigen vin- och öllista. Pris från 995 kr i dubbelrum inklusive frukost.

Sugen på golf? Boka Kvinnaböske Hotell golfpaket! I paketet ingår en övernattning i dubbelrum med trerättersmiddag och frukostbuffé. Greenfee ordnas på önskad klubb/bana. Priset för golfpaketet är 1049 kr per person.