Hotel Riviera Strand

Riviera Strand är ett traditionellt familjehotell från 30-talet, beläget bara 100 meter från stranden, vid Laholmsbukten. Här bjuds det bland annat på strand, pool och barnklubb. Sviterna är komfortabla, maten är vällagad och den storslagna naturen gör sitt för att göra vistelsen på Riviera Strand till en unik upplevelse. Alla rum är modernt inredda studiolägenheter med köksfaciliteter, TV, terrass eller balkong och gratis WiFi. I hotellets bar och restaurang serveras det ett fint utbud av rätter och dryck. Varje morgon kan man njuta av en högklassig frukostbuffé.

Det här är ett mycket bra alternativ om du planerar att resa med hela familjen till Båstad. Till centrum är det bara en 15 minuters promenad. Båstad Golfklubb ligger 7 km bort från hotellet. Miljön är trevlig, avslappnad och barnvänlig. Här kan de minsta njuta av ett föräldrafritt lekrum, en spännande klättervägg och mycket pyssel och spel. Det serveras barnmeny och glass från egen glassmaskin i restaurangen! I det mysiga poolhuset kan man bada i varmt vatten. Utanför hotellet sträcker sig en milsvida skog bortom havets stränder.

Välj mellan lägenhet (standard, deluxe, studio), enkelrum och dubbelrum. Pris från 1500 kr i enkelrum och 2600 kr i dubbelrum. Frukostbuffé ingår i priset samt entré till pool och gym. Passa på att boka familjepaket från 3395 kr per familj. Check-in är från kl. 15.00. Check-out är kl 11.00.