Bjäregården

Bjäregården får höga betyg på bland annat Booking.com för sitt privilegierade läge. Hotellet är beläget endast 6 minuters promenad från stranden och ca 10 minuter från Båstad centrum. Själva hotellet är ett traditionellt semesterhem med egen trädgård, högt i tak och vackra, friliggande takbjälkar som skänker en känsla av värme till den klassiska inredningen. Dessutom ligger Bjäregården bara en kort promenad från Swedish Open arenan.

Bo centralt och bekvämt i ett fashionabelt boende med närhet till natur, nöje och aktiviteter. Bjäregården hotell består av två byggnader, en huvudbyggnad och ett annex. Huvudbyggnaden uppfördes år 1914 i nyromantisk stil och kompletterades med annexet år 1920. Annexet hyrs ut för kortare eller längre perioder. Här hittar man ett välutrustat kök med diskmaskin och vitvaror. Två sovrum, ett på vardera våning, finns med utrymme för extrabädd. WiFi finns i alla utrymmen. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Annexet har en privat ingång och egen parkering. Tänk på att det inte finns någon hiss i byggnaderna och nivåskillnader i form av trappsteg finns i och runtom hotellet. Husdjur accepteras ej.

Check-in är mellan 15.00 – 18.00. Check-out är mellan 09.00 – 12.00. Gäster måste ha med egna handdukar och sängkläder. Pris från 2090 kr.